Agentia Imobiliara BEAUTY HOUSE - Tulcea | Telefon: 024.0524.603, 0749.077.074

Despre Noi


AGENTIA IMOBILIARA  BEAUTY HOUSE, infiintata in 2003, reprezinta un nume de prestigiu pe piata imobiliara Tulceana.

Calitatile principale ale agentiei sunt profesionalismul, promtitudinea, seriozitatea, informatii actualizate.

Pune la dispozitie o gama larga de oferte imobiliare la vanzare/cumparare/inchiriere, de la apartamente, case,terenuri la hoteluri, pensiuni, hale industriale, terenuri agricole de toate categoriile.

Avand in vedere potentialul zonei din punct de vedere al energiei eoliene, fiind cea mai buna zona din tara din punct de vedere al puterii vantului, va putem oferi terenuri pretabile pentru amplasarea de parcuri eoliene sau va putem oferi parcuri eoliene cu avize aprobate.

Un sector important in judetul Tulcea este DELTA DUNARII. O zona unicata prin peisajul superb, prin coloniile de pelicani si alte pasari ce se pot vedea doar in Delta Dunarii, este zona cea mai frumoasa pentru turism, pescuit, vanatoare.

Si aici avem o gama larga de oferte, terenuri pentru constructii, hoteluri, pensiuni, case de vacanta si chiar amenajari piscicole unde se poate practica pescuit sportiv, pescuit industrial, turism sau vanatoare.

Pentru o buna  desfasurare a tuturor tranzactiilor si intr.un timp cat mai scurt, ne implicam in procesul de vanzare cumparare  prin pregatirea  actelor notariale, intermedierea creditelor bancare si obtinerea ori carui fel de aviz necesar pentru a putea duce la sfarsit ori ce fel de tranzactie.

Deviza noastra este „Cand clientul nostru este multumit, atunci suntem si noi multumiti”.